Hjælp os med at gøre folks arbejdsliv nemmere, mens vi sparer dem tid og penge.

Se åbne stillinger

Hvem vi er

Vores rettesnor i alt hvad vi gør er "ease and peace" – både når det handler om vores produkt og vores måde at være arbejdsplads. Vi stræber efter den gode balance mellem resultatorienteret arbejde og livet ved siden af. Driversnote vil være et sted, hvor du har lyst til at opholde dig. Vi tæller ikke timer, vi ser på frugten af arbejdet.

Hvordan vi arbejder

Vi arbejder efter Shape Up-modellen, som består af 8-ugers cyklusser, hvor man eksekverer i 6 uger, og efterfølgende køler ned og evaluerer i 2. Vi forsøger altid at blive bedre, så vi vil aldrig sige, at vores produkt er perfekt. Den proces kræver indsigt, så vi minimerer mængden af møder og prioriterer at tale med brugerne.

Hør fra Sarah & Casper

Se videoen

Hvorfor arbejde med os

Driversnote er et dansk firma med et internationalt hjerte. Folk fra hele verden bruger Driversnote, hvilket vores kontor reflekterer med sine mange internationale kollegaer. Balancen mellem arbejde og fritid er vigtig for os, så vi tilbyder fleksible arbejdsforhold. Og hvad vigtigere er, så er Driversnote et inkluderende og åbensindet miljø – du bestemmer selv hvordan du arbejder.

Hør fra Klaus & Petya

Se videoen

Mød teamet

Vi arbejder hele tiden med at forbedre vores produkt ved at inddrage og lytte til vores brugere. Det er efter vores overbevisning den bedste måde at skabe den bedst mulige oplevelse.

Vil du være med?

Martin

Jonas

Sarah

Marco

Jeanne

Thomas

Lissi

Petya

Camila

Kristian

Klaus

Mathias

Christopher

Martin

Casper

Claus

Simon

Jesper

Steve

Diana

Kalliopi

Alexander

Katerina

Jasmin

Joshua

Sophio

Jonathan

Stefan

Jasmin

Zofia

Mohamed

Moritz

Vil du være en del af holdet?

Vores mission er at gøre arbejdslivet mere enkelt, behageligt og produktivt – for alle.

UX Research Student Assistant

Deltid, København

Ansøg nu

Medarbejderfordele

Vi er resultatorienterede og har tillid til at du arbejder derfra, hvor det giver mest mening for dig. Vi nyder dog også at komme ind på kontoret, fordi personligt samarbejde er en fantastisk måde, at finde løsningerne til de sværere problemer.
Vi bestræber os på at blive ved med at lære. Derfor har vi et kontorbibliotek med vores yndlingsbøger, og et årligt personligt læringstillæg på 12.000 kr til konferencer o. lign.
Uden mad og drikke, duer helten ikke. Vi samles i kantinen og spiser et varmt, koldt, vegetarisk eller kødfuldt måltid hver dag.
Vi har en pensionsordning. Og du er også dækket af en række forsikringer som tab af arbejdsevne, liv og kritisk sygdom.
Har du brug for hjælp med dit fysiske eller psykiske helbred? Vi har PFA EarlyCare, hvor du er dækket 24/7 – inklusiv adgang til en online lægeordning.
Vi kan alle have en dag, hvor vi ikke er på toppen. Du eller dine børn er måske syge, du kan ikke samle tankerne eller måske er din krop imod dig. Vi tæller ikke, og vi dømmer ikke – vi har tillid til, at du kommer tilbage når du kan.
Børn er fremtiden, så vil du ikke nok bruge noget tid med dem? Vi tilbyder op til 22 ugers barsel med fuld løn til mødre, fædre og medforældre.
Vores hyggelige og venlige "globale hovedkvarter" ligger centralt placeret ved siden af Kødbyen, tæt på tog og metro.
Du får masser af mulighed for at hænge ud og socialisere med dine kollegaer. Vi har månedlige aktiviteter, den lejlighedsvise middag, årlige getaways og selvfølgelig den gode gamle fredagsøl.
Det er selvfølgelig ikke så unikt, men vi elsker kaffe og te. Stempelkander ved 94°, cappuccino fra maskinen, Earl Grey og sommerbær. Vi har det hele.
Vi har det hele i vores køkken. Et skab med snacks, ét køleskab med forfriskninger og et andet med fredagsøl – og hvis din favoritsnack mangler, så får vi den købt!
Vores hverdagssprog er engelsk, da vi har kollegaer fra hele verden; Amager til Adelaide, Toronto til Thessaloniki.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål om en stilling, Driversnote eller noget helt tredje, så kontakt os her.

info@driversnote.dk