Få app’en til at starte og standse selv

Lad en iBeacon logge for dig

Med en iBeacon vil appen automatisk tracke de ture du tager i dit køretøj. På den måde kan du undgå at tracke ture hvor du er passager, cykler eller bruger offentlig transport. En iBeacon sparer dig tid når du skal gennemgå ture, og bruger mindre af din telefons batteri

Tilmeld dig gratis

Hvordan fungerer det?

Når du placerer en iBeacon i bilen, opdager appen selv, når du går ind og ud af den. Driversnote vil automatisk tracke dine ture, også selv om appen er slukket.

01
DU SÆTTER DIG IND I BILEN
Din smartphone opdager selv, at den er i nærheden af din iBeacon og sætter app'en i gang.
02
KØR
Når du kører, hjælper den med at logge turen fra start til slut. Du behøver ikke at have app'en oppe af lommen.
03
PARKER BILEN
Når du når frem og forlader bilen stopper app’en automatisk. Du får en notifikation om, at Driversnote har gemt turen.

Intelligent klassificering

App'en kan selv regne ud, hvem du besøgte og klassificere turen som erhverv eller privat. Det gør den baseret på dine arbejdstider og ture, du tidligere har kørt.

Mere om klassificering

Kom i gang

iBeacon er en del af vores Basic-abonnement. Når du opgraderer, har du mulighed for at få en iBeacon med i dit abonnement. Bestil en iBeacon og placer den i bilen for at komme i gang.

Tilmeld dig gratis

Ofte stillede spørgsmål

Driversnotes iBeacon er en lille Bluetooth-enhed, der udsender et signal. Når du placerer den i bilen, opfanger din smartphone signalet, og app'en starter automatisk med at logge din tur. På samme måde afslutter den turen, når du forlader bilen og bevæger dig væk fra iBeacon-signalet.

En iBeacon vil give dig den mest præcise automatiske tracking siden den fortæller appen hvornår tracking skal starte. Bevægelsestracking er baseret på din telefons bevægelsessensor. Derfor kan de inkludere ture med offentlig transport, cykelture eller ture hvor du er passager. Du kan undgå dette ved at have en iBeacon i det køretøj du gerne vil tracke. Så vil du få færre ture til gennemgang og bruge mindre af din telefons batteri.

Bare placer den et sted i bilen. Den fylder mindre end en tændstikæske, så der plads til den overalt.

Den fungerer med Android- og Apple-telefoner. Dog anbefaler vi at bruge den med iPhone 6S eller nyere.

Niks. Den bruger Bluetooths lavenergi-teknologi, der kun har minimal indflyde på batteriet.

En iBeacon har en værdi af 275 kr., men vi sender en gratis med når du vælger vores årlige abonnement.

Du kan bestille en iBeacon med din ordre, når du opgraderer til et Basic-abonnement. Hvis du opgraderer til et årligt Basic-abonnement, så får du gratis en iBeacon med i købet.


Prøv det nu