Vores brugere er vores drivkraft

Driversnote er en elektronisk kørebog til både individer og teams. Vi giver folk fra hele verden værktøjet til nemt at tracke og rapportere deres erhvervskørsel.

Mød menneskene bag Driversnote

Hvor det hele startede

Driversnote startede tilbage i 2013, hvilket både føles som om det var i går og en evighed siden på én og samme tid. I dag tæller vi vores brugere i millioner - det er vildt at tænke på.

Det må betyde, at vores produkt lever op til løftet om at eliminere arbejde og bekymring fra vores brugeres hverdag. Vi vil give folk tid og sindsro til at fokusere på det, der virkelig betyder noget for dem, hvilket nok næppe er deres kørebog.

Vi har laserfokus på vores kørselstracker. Vi anstrenger os altid for at gøre den bedre. En hjørnesten det arbejde er at vi altid opsøger og agerer på feedback fra vores brugere. Vi påskønner den. Feedbacken er brændstof for vores udvikling, uanset om det er i kodning, kommunikaton eller kollegaskab.

Vi bestræber os altid på at blive bedre. Og et vigtigt mål har altid været at skabe et miljø, hvor folk elsker at gå på arbejde.

Selvom vi nyder at arbejde sammen og forventer at folk gør sig umage, så beskriver vi os aldrig som "en stor familie", hvilket man hører mange små virksomheder gøre. Vi har alle vores egne familier, vi gerne vil bruge tid sammen med. Det vi er, til gengæld, er fantastiske kollegaer. Ambitiøse mennesker der arbejder sammen og hjælper og udvikler hinanden hver eneste dag.

Vi er enormt stolte af både det produkt og det team Driversnote er blevet.

Martin & Jonas

Stiftere af Driversnote

Driversnote i tal

2
Million+
Driversnote brugere
4
Milliard+
Kilometer logget
4,6
Gns. stjerner
App Store & Google Play
70
Tusind+
5-stjernede anmeldelser

Driversnote, helt kort

Enkelthed

Vi gør et komplekst system simpelt. Mindre besvær betyder mere tid til de ting der gør dig glad.

Samarbejde

Vi værdsætter feedback. Det betyder at vi lytter til hinanden, vores brugere og professionelle fra andre brancher.

Pålidelighed

Alt afhænger af at lave et produkt, som folk kan stole på. Vores brugeres sindsro betyder, at vi har lavet et godt stykke arbejde.

Hvordan er det at arbejde med os?

Vi har minimalt hierarki og maksimal autonomi på vores team. Vi har skabt en kultur, hvor vi altid bliver bedre. Vi er af den overbevisning at vores kollegers udvikling, både personlig og professionel, er nøglen til vores succes.

Hvis vores mission og værdier resonerer med dig, og du er en datadrevet person, der nyder samarbejde og samvær med ligesindede, så tag et kig på vores karriereside.

Hør fra Klaus & Petya

Se videoen
Bliv en del af teamet

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål om en stilling, Driversnote eller noget helt tredje, så kontakt os her.

info@driversnote.dk