Vores brugere er vores drivkraft

Vi er en lille startup i hjertet af København. Vi er stolte over at hjælpe mere end 600.000 brugere på verdensplan med at automatisere deres kørselsregnskab. Vi bestræber os på at gøre vores kunders arbejdsliv nemmere, mens vi sparer dem tid og penge.

Teamet bag Driversnote

Vi arbejder hele tiden med at forbedre vores produkt ved at inddrage og lytte til vores brugere. Det er, efter vores overbevisning, den bedste måde hvorpå vi skaber værdi for vores brugere og samtidig gør det nemt bruge. Vil du være med?

CEO & co-founder

Martin Poulsen

CXO & co-founder

Jonas Åradsson

VP of Product

Jakob Bech

Design Lead

Katrine Buur

Kundeservice

Daniel Kristensen

Head of Engineering

Casper Fabricius

Mobile Developer

Martin Frisk

Full-stack Developer

Marco Johannesen

Support & Kommunikation

Shealin Ferguson

Head of Marketing

Thomas Sønderbjerg Larsen

Product Designer

Christopher Noringriis

UX Researcher (studentermedhjælper)

Dario Stolze

Sådan arbejder vi

Vi er et lille team med minimalt hierarki og maksimal frihed i vores arbejde. Vi praktiserer Design Thinking og insisterer på at det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi er overbeviste om at den bedste måde at få Driversnote til at vokse, er at lade vores medarbejdere udvikle sig både personligt og professionelt.

anno

2014

Driversnote blev etableret

600.000

+

personer benytter Driversnote

500

+
millioner

kilometer logget med Driversnote

Bliv en del af teamet

Er du interesseret i at arbejde med komplekse problemstillinger og udvikle succesfulde produkter, der bliver brugt I hele verden? Vi er altid interesseret i at møde dygtige kandidater, der har lyst til at engagere sig i fremtidens tracking og i at skabe gode brugeroplevelser.

Se ledige stillinger