Intelligent klassificering

App’en husker, hvem du har besøgt, og foreslår, om turen har været privat eller erhverv. Det er samtidig også nemt at ændre senere.

4,6 / 5
70.000+ anmeldelser & bedømmelser 70.000+ anmeldelser på Google Play & App Store

Kategorisér dine ture

Du er nødt til at vælge om turen var privat eller erhverv. Med Driversnote kan du gøre det på din telefon eller vores hjemmeside når det passer dig.

En indboks til dine ture

Se dine seneste ture og gennemgå dem én ad gangen eller slet dem du ikke har brug for.

Se alle dine ture

Se alle dine ture og tilføj nemt en returrejse, hvis du har for brug for det.

Sæt tracking på autopilot med en iBeacon

Track kun de ture du tager i dit køretøj med en Driversnote iBeacon. Appen hjælper dig med at klassificere dine ture baseret på arbejdstimer, samt tidligere ture.

Læs mere om iBeacon

Hold styr på dine steder

Vi gør det nemt for dig at bruge informationer om de steder, du har besøgt:

  • App'en genkender ture og steder, du tidligere har kørt mellem.
  • Når du første gang kører til et nyt sted, foreslår den virksomheder i nærheden.
  • Både på hjemmesiden og din smartphone kan du nemt opdatere din liste over steder.

Flere funktioner

Mere om at logge ture Mere om rapportering

Prøv det nu

Ofte stillede spørgsmål

Når du leder efter en kørebogs-app er der flere funktioner du bør overveje om du vil have glæde af. De vigtigste er automatisk tracking og mulighed for at generere kørselsrapporter der lever op til SKATs krav. Andre funktioner som kan være hjælpsomme er muligheden for at lave separate rapporter for forskellige arbejdspladser eller køretøjer, automatisk klassificering af ture, at gemme adresser du ofte besøger og at du kan tilføje noter til dine ture.

Ja, mange kørebogs-apps kan tracke flere forskellige køretøjer. Det er især brugbart hvis du bruger forskellige køretøjer til forskellige formål, fx hvis du pendler på arbejde i din privatbil og bruger en firmabil til arbejdsrelateret kørsel. Med Driversnote kan du tracke og lave separate rapporter for et ubegrænset antal køretøjer.

Ja, en kørebogs-app kan bruges som dokumentation overfor SKAT eller arbejdsgiver. Hvis du bruger din privatbil til erhvervskørsel, såsom at køre til møder hos klienter eller at køre til en konference, så er du berettiget til kørselsgodtgørelse eller skattefradrag. Hvis du bruger en elektronisk kørebog, er du sikker på at din logbog lever op til SKATs krav.