Rapporten er klar, når du skal bruge den

Dit kørselsregnskab er klart, når du er klar. Du er altid kun et klik fra at kunne hente en detaljeret rapport - både i app'en og på hjemmesiden.

4,6 / 5
70.000+ anmeldelser & bedømmelser 70.000+ anmeldelser på Google Play & App Store

Alt du skal bruge til en

Detaljeret kørebog

Du får massere af muligheder for tilpasning af rapporten, som kan hentes som PDF eller Excel - klar til at sende til din arbejdsgiver eller revisor.

Rapporten indeholder alle de detaljer, som SKAT efterspørger, så den kan bruges til både kørselsgodtgørelse eller til skattefradrag.

PDF
Excel

Tilpasset godtgørelse

Vi udregner altid din godtgørelse ud fra de krav SKAT stiller. Vi holder app’en opdateret, så din kørebog lever op til reglerne! Hvis det er nødvendigt, kan du desuden oprette dine egne firmarater, så du også her slipper for udregningen.

Kilometertæller

Hvis du har brug for jævnligt at angive status på bilens kilometertæller, så hjælper app’en også med det. Du kan endda sætte app'en op til at påminde dig om at aflæse kilometertælleren - du vælger selv hvor ofte.

Køretøjer og arbejdspladser

Skal du holde kørselsregnskab for flere køretøjer eller flere arbejdsgivere? Intet problem. Du kan nemt segmentere dine ture og lave rapporter for flere køretøjer og arbejdsgivere.

Flere funktioner

Mere om at logge ture Mere om klassificering

Prøv det nu

Ofte stillede spørgsmål

Din kørebog skal indeholde generel information om din kørsel i løbet af året, såvel som detaljer om hver tur du har kørt. Det vil sige at du skal udregne og notere dit totale antal kilometer for året, plus datoer, adresser og formål med hver enkelt tur. Driversnotes automatiske kørebogs-app er lavet til at gøre det hele for dig, så din kørebog altid lever op til SKATs krav.

Ifølge SKAT skal man holde en præcis og detaljeret kørebog, som skal være synligt kontrolleret og godkendt af arbejdsgiver, hvis du er lønmodtager. En god praksis er at du kontrollerer din kørebog ugentligt, så du er sikker på at den indeholder alt hvad den skal. Med Driversnote kan du vælge at modtage påmindelser med et interval du selv sætter.

Du kan selv vælge om du vil bruge en fysisk notesbog af papir, en digital variant som PDF eller Excel-fil, eller en elektronisk kørebog som den Driversnote har udviklet. Manuelt at udfylde en kørebog er en tidskrævende opgave, hvis du kører ofte. Så vores anbefaling er selvfølgelig at du prøver en automatisk kørebog, så du minimerer mængden af tid du bruger på dit kørselsregnskab og kan være tryg ved at du får noteret al den relevante information.