Rapporten er klar, når du skal bruge den

Dit kørselsregnskab er klart, når du er klar. Du er altid kun et klik fra at kunne hente en detaljeret rapport - både i app'en og på hjemmesiden.

Alt du skal bruge til en

Detaljeret kørebog

Du får massere af muligheder for tilpasning af rapporten, som kan hentes som PDF eller Excel - klar til at sende til din arbejdsgiver eller revisor.

Rapporten indeholder alle de detaljer, som SKAT efterspørger, så den kan bruges til både kørselsgodtgørelse eller til skattefradrag.

PDF
Excel

Tilpasset godtgørelse

Vi udregner altid din godtgørelse ud fra de krav SKAT stiller. Vi holder app’en opdateret, så din kørebog lever op til reglerne! Hvis det er nødvendigt, kan du desuden oprette dine egne firmarater, så du også her slipper for udregningen.

Kilometertæller

Hvis du har brug for jævnligt at angive status på bilens kilometertæller, så hjælper app’en også med det. Du kan endda sætte app'en op til at påminde dig om at aflæse kilometertælleren - du vælger selv hvor ofte.

Køretøjer og arbejdspladser

Skal du holde kørselsregnskab for flere køretøjer eller flere arbejdsgivere? Intet problem. Du kan nemt segmentere dine ture og lave rapporter for flere køretøjer og arbejdsgivere.

Flere funktioner

Mere om at logge ture Mere om klassificering

Prøv det nu