Så nemt automatiserer du din kørebog

Det har aldrig været nemmere at holde en kørebog. Log din kørsel automatisk og videresend hurtigt og nemt kørselsrapporter for at modtage kørselsgodtgørelse eller fradrag.

4,5 / 5
30.000+ anmeldelser & bedømmelser
Sådan virker det

Automatisk registrering af kørsel

Nem tracking af din kørsel

Brug Driversnote appen til at tracke dine ture automatisk - endda uden du behøver at åbne appen. Vi sørger for at logge alle de nødvendige informationer som skal til for at udregne din godtgørelse. Du kan altid tilføje eller rette ture senere hen.

Læs mere Tilmeld dig

Intelligent klassificering

Erhverv eller privat?

Lev op til SKAT’s regler og log din kørsel korrekt. Gennemgå og klassificer nemt og enkelt dine ture som enten erhverv eller privat. Registrer dine arbejdstimer i appen, og så klassificerer vi endda dine ture for dig helt automatisk.

Læs mere Tilmeld dig

Hvad vores kunder siger om os

4,5 ud af 5
30.000+ anmeldelser & bedømmelser
Lotte Christensen

Nem og overskuelig at bruge

Leif Andersen

Det virker bare!

Heidi Henriksen

nem og overskuelig

Pia Hald

Nem at bruge og godt jeg kan skrive kommentarer.

Jan Kjærsgaard

Super nem at bruge og du kan nå at rette en tur til privat inden du godkender den🙂👍

Louise Andersen

Det kunne være dejligt at man kunne se den nyeste tur under alle ture som de øverste, så man er fri for at scrolle ned og alle sine ture (hvilket kan være mange). Dette er naturligvis fra jeres APP jeg taler ud fra.

kynorehab

Track kørsel Rimelig nem at bruge når først man får sat sig ind i hvordan app virker 👍

Mickael Zen Dittlau

Det virker 👍🏽

Daniel Pallisborg

fungerer super godt.

FAQ

En kørebog er en detaljeret oversigt over din kørsel. Det er et krav fra SKAT og arbejdsgiver, at du noterer din erhvervsmæssige kørsel i en kørebog. Kørebogen skal indeholde: formålet med turen (privat/erhverv), start- og slut-destination, dato, antal kørte kilometer, beregning af godtgørelse efter gældende sats, samt nummerplade på køretøjet. Er du selvstændig skal du også huske at aflæse din kilometertæller ved start og slutningen af din arbejdsdag. I visse tilfælde vil din arbejdsgiver desuden skulle godkende kørebogen.

Kørselsgodtgørelse er en økonomisk kompensation, som udbetales, når en privat bil bliver anvendt til arbejdskørsel. Medarbejderen vil blive betalt en sats per antal kilometer som vedkommende har kørt i sin private bil i forbindelse med arbejde. Det kan f.eks. være ved kundebesøg eller besigtigelse af eksterne lokationer.

Kilometerpenge er et andet ord for kørselsgodtgørelse og refererer derfor til det samme. Du kan derfor regne med den samme sats for kilometerpenge som ved kørselsgodtgørelse.

Satsen for biler i 2022 er 3,51 kr per km op til 20.000 km og 1,98 kr per km over 20.000 km.

Kom i gang gratis

Gå aldrig glip af en tur

Vi har din ryg - det er nemt at komme i gang og endnu nemmere at blive ved.

Log ture automatisk
Kategoriser nemt din ture
Rapporter der lever op til SKAT’s krav

Ingen betaling påkrævet. Kom i gang gratis.

4,5 / 5
30.000+ anmeldelser & bedømmelser