Sæt din kørebog på autopilot
Tilmeld dig
 Driversnote til web
14 februar 2022 - 2 minutters læsetid

Driversnote til web

Vil du havde en guidet tur i de nye funktioner? Så giver Lena fra vores support-team en introduktion og viser dig, hvordan du kan spare tid med din kørebog.

Driversnote

Sæt kørebogen på autopilot

Betroet af millioner af brugere

Automatiser din kørebog Automatiser din kørebog

Hvad er nyt?

Rute-redigering

Når du har tilføjet dine start- og stop-destinationer for en manuel tur, kan du trække i ruten på kortet for at tilpasse den din kørte tur.

Genveje

Placer din mus over en tur for hurtigt at gennemse den. Brug genvejene til hurtigt at ændre turens klassificering eller klik på skraldespanden for at slette den.

Massehandlinger

Vælg flere ture og tilføj den samme note til dem. Flyt flere ture til et andet køretøj eller en anden arbejdsplads. Ændr ture fra erhverv til privat eller omvendt. 

Rapportering

Samme layout som i appen, men i større format for et bedre overblik. Gå til siden Rapporter for at se og oprette rapporter.

Hvad synes du?

Vi elsker at få feedback fra vores brugere og håber, at du vil dele dine tanker med os. Hvis du har foreslag til ændringer eller forbedringer af web-versione, må du endelig ikke tøve med at kontakte os. 

God fornøjelse! Holdet bag Driversnote

Sådan automatiserer du din kørebog

Det er tidskrævende at holde styr på sin kørsel i en manuel kørebog. Se hvordan du automatisk registrerer kørsel for at få kørselsgodtgørelse eller fradrag.
Seneste opslag
Automatisér din kørebog
Track og rapporter din kørsel med lethed. Spar tid og besvær med Driversnote.
Kom i gang