Sæt din kørebog på autopilot
Tilmeld dig
 Driversnote til web
14. februar 2022 - 2 minutters læsetid

Driversnote til web

Vil du havde en guidet tur i de nye funktioner? Så giver Lena fra vores support-team en introduktion og viser dig, hvordan du kan spare tid med din kørebog.

Hvad er nyt?

Rute-redigering

Når du har tilføjet dine start- og stop-destinationer for en manuel tur, kan du trække i ruten på kortet for at tilpasse den din kørte tur.

Genveje

Placer din mus over en tur for hurtigt at gennemse den. Brug genvejene til hurtigt at ændre turens klassificering eller klik på skraldespanden for at slette den.

Massehandlinger

Vælg flere ture og tilføj den samme note til dem. Flyt flere ture til et andet køretøj eller en anden arbejdsplads. Ændr ture fra erhverv til privat eller omvendt. 

Rapportering

Samme layout som i appen, men i større format for et bedre overblik. Gå til siden Rapporter for at se og oprette rapporter.

Hvad synes du?

Vi elsker at få feedback fra vores brugere og håber, at du vil dele dine tanker med os. Hvis du har foreslag til ændringer eller forbedringer af web-versione, må du endelig ikke tøve med at kontakte os. 

God fornøjelse! Holdet bag Driversnote

Sådan automatiserer du din kørebog

Det er tidskrævende at holde styr på sin kørsel i en manuel kørebog. Se hvordan du automatisk registrerer kørsel for at få kørselsgodtgørelse eller fradrag.
Seneste opslag
Hvordan vi kan hjælpe
Driversnote gør det nemt at holde kørebog. Log dine ture, klassificer dem og rapportér dit kørselsregnskab med vores app.
Se hvordan

Relaterede opslag

Senior Ruby on Rails Developer
Senior Ruby on Rails Developer

Driversnote is currently looking for a Ruby on Rails Developer. If that is you or someone you know then feel free to reach out and let us connect.

3. november 2021 - 5 minutters læsetid
 Driversnote til web
Driversnote til web

Driversnote til web - en introduktion til hvordan du kan spare tid på at holde kørebog. Lær om vores nye web funktioner som f.eks. rute-redigering, massehandlinger og m.m.

14. februar 2022 - 2 minutters læsetid
2021 ​​kilometertæller
2021 ​​kilometertæller

Du kan bruge ​vores kilometertæller til at få et overblik over, hvor meget du kan få i kørselsgodtgørelse for de kilometer du har kørt for dit arbejde.

12. januar 2022 - 5 minutters læsetid