Sæt din kørebog på autopilot
Tilmeld dig
 Driversnote til web
14. februar 2022 - 2 minutters læsetid

Driversnote til web

Vil du havde en guidet tur i de nye funktioner? Så giver Lena fra vores support-team en introduktion og viser dig, hvordan du kan spare tid med din kørebog.

Driversnote

Sæt kørebogen på autopilot

Mere end 1 million brugere

Driversnote

Maksimér din kørselsgodtgørelse

Sæt dit kørselsregnskab på autopilot

Præcis og tidssparende kørebog over din forretningskørsel

Hvad er nyt?

Rute-redigering

Når du har tilføjet dine start- og stop-destinationer for en manuel tur, kan du trække i ruten på kortet for at tilpasse den din kørte tur.

Genveje

Placer din mus over en tur for hurtigt at gennemse den. Brug genvejene til hurtigt at ændre turens klassificering eller klik på skraldespanden for at slette den.

Massehandlinger

Vælg flere ture og tilføj den samme note til dem. Flyt flere ture til et andet køretøj eller en anden arbejdsplads. Ændr ture fra erhverv til privat eller omvendt. 

Rapportering

Samme layout som i appen, men i større format for et bedre overblik. Gå til siden Rapporter for at se og oprette rapporter.

Hvad synes du?

Vi elsker at få feedback fra vores brugere og håber, at du vil dele dine tanker med os. Hvis du har foreslag til ændringer eller forbedringer af web-versione, må du endelig ikke tøve med at kontakte os. 

God fornøjelse! Holdet bag Driversnote

Sådan automatiserer du din kørebog

Det er tidskrævende at holde styr på sin kørsel i en manuel kørebog. Se hvordan du automatisk registrerer kørsel for at få kørselsgodtgørelse eller fradrag.
Seneste opslag
Hvordan vi kan hjælpe
Driversnote gør det nemt at holde kørebog. Log dine ture, klassificer dem og rapportér dit kørselsregnskab med vores app.
Se hvordan