Log nemt dine ture

Du skal blot trykke auto-track eller vælge start og lade appen klare arbejdet. Ved at bruge telefonens GPS bliver din tur let logget fra start til slut.

4,6 / 5
70.000+ anmeldelser & bedømmelser 70.000+ anmeldelser på Google Play & App Store

Automatisk tracking af dine ture

Gå aldrig glip af en tur igen. Når du trykker auto-track, så kan du vælge start ved bevægelse eller at bruge en iBeacon for at få den mest præcise tracking.

Tracker ved bevægelse

GRATIS

Appen begynder at tracke, så snart du bevæger dig ved en vis fart. Et godt valg, hvis du lige er begyndt at bruge appen.

  • Automatisk tracking
  • Tracker ture med offentlig transport osv.
  • Kræver yderligere gennemgang af dine ture
  • Bruger mere batteri
PRØV DET NU

iBeacon tracking

Automatisk tracking starter når din telefon er tæt på din bil. Placér din iBeacon i bilen og lad appen klare resten.

  • Automatisk tracking
  • Track ture i det valgte køretøj
  • Færre ture at gennemgå
  • Bruger mindre batteri
LÆS MERE

Manuel indtastning af ture og andre brugbare funktioner

Driversnote sørger for alle de nødvendige værktøjer til at lave en detaljeret kørebog, så du kan få din refusion eller fradrag. Track individuelle ture, opret tidligere ture eller opret din kilometertæller aflæsninger når som helst.

Begynd at tracke når som helst

Vil du tracke en individuel tur i stedet for en dags kørsel? Tryk blot på Start og appen begynder at tracke din tur ved at bruge telefonens GPS. Ved afslutningen af turen skal du blot trykke Stop og så gemmer appen din tur.

Opret en manuel tur

Glemte du at tracke en tur? Intet problem. Du kan altid bruge appen eller hjemmesiden til manuelt at tilføje en tur når det passer dig. Du skal blot angive start og stop adressen, så kan vi finde ruten for dig.

Gem dine kilometertæller aflæsninger

Hvis du har brug for at dokumentere din bils kilometertæller kan du også gøre dette i appen. Du vælger hvor ofte du vil aflæse din kilometertæller, og vi kan sende dig en påmindelse, så du husker det. Vi lægger dine kørte kilometer til din sidste aflæsning, og inkludere aflæsningerne i din rapport.

Flere funktioner

Mere om klassificering Mere om rapportering

Prøv det nu

Ofte stillede spørgsmål

Der findes op til flere elektroniske kørebøger, som du kan bruge til at automatisere dit kørselsregnskab. Du kan prøve Driversnote allerede i dag for at opleve hvor nemt det kan være at lave en kørebog, der lever op til SKATs krav.

For at få størst mulig glæde ud af en elektronisk kørebog bør du sikre dig, at den tracker din kørsel automatisk og kan generere en rapport, der opfylder SKATs krav. Driversnote lever selvfølgelig op til de krav, og kan endda registrere dine ture uden at du behøver at åbne appen!

Kørselsregistrering med henblik på skattefradrag eller skattefri kørselsgodtgørelse stiller nogle krav til din kørebog, bl.a. at du registrerer distance, dato, adresser og formål med turen. Alle de ting kan Driversnote-appen hjælpe dig med at registrere automatisk.